Touristik Label - 1602MB23: Lacul de Acumulare Gozna - Staţiunea Turistică Semenic - Gărîna - Lacul de Acumulare Gozna

0

Trail Details [ro]

Dificultate
dificil
Distanţă
52,85km
Urcare
1934m
Coborâre
1934m

Tabs

Indicaţii de orientare

Acest circuit de 53 de km te poartă pe coama Munţilor Semenic. Prima parte coincide în mare cu traseul nr. 23. Înainte să coborâm către Coşava Apelor schimbăm direcţia spre nord şi suntem deja pe coama Semenicului. Traversăm Poiana Alibeg şi urcăm în Platoul Semenicului pe care îl traversăm în întregime. Din Semenic, începem o coborâre fantastică până la Gărîna, pe traseul turistic bandă roşie. După o bere la Gărîna, traversăm tot satul şi urcăm spre dealurile de poveste ce înconjoară satul. Mergem spre Vârful Cuca, un punct de belvedere fantastic, o lecţie de geografie despre Munţii Semenic. De aici, coborârea este într-adevăr „aspră”. Frânele şi tehnica sunt esenţiale pentru a rămâne în şa, dar e ceva ce sigur te va face să te simţi fericit. Jos, pe lângă Râul Bârzava, urcăm lejer către Văliug unde ajungem şi la finalul acestei ture.

Etape

Lacul de Acumulare Gozna - Staţiunea Turistică Semenic - Gărîna - Vârful Cuca - Lacul de Acumulare Breazova - Lacul de Acumulare Gozna

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Lacul de Acumulare Gozna - Staţiunea Turistică Semenic - Gărîna - Lacul de Acumulare Gozna în Caraş-Severin, Banat Ciclist este un traseu de Ciclism dificil.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră