Touristik Label - 304MN09: Poiana Stânii - Pasul Boncuţa

Legătura Poiana Stânii - Pasul Boncuţa, pe DF
Traseul nr 9 Bandă Roșie este un traseu de legătură între Poiana Stânii și Pasul Boncuța în totalitate pe drum forestier pe durata a 2 kilometri pentru jumătate de oră într-o ascensiune domoală (insesizabilă). Poate fi parcurs cu o bicicletă de munte.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor
Distanţă
1,94km
Durată
0:30-0:45h
Urcare
70m
Coborâre
0m
Vârf
1088m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Din capătul de sus al Poienii Stânii, lăsăm în faţă traseul 8, care intră pe drumul forestier spre Cheile Văii Stânii şi urmăm drumul forestier ce merge spre E-NE spre pasul Boncuţa (marcaje rare, practic inexistente). După 1,9 kilometri, ajungem în pasul Boncuţa, unde întâlnim traseul 1.

Etape

Poiana Stânii (960 m) - Pasul Boncuţa (1078 m)

Descriere

Traseul nr. 9 BR este un traseu de dificultate ușoară, în totalitate pe drum forestier (fără probleme de orientare), legând Poiana Stânii de Pasul Boncuța, pretabil și pentru cicloturism. 

Marcajul pornește din capătul de sus al Poienii Stânii (intersecția cu traseul 8 BA), lasă în față drumul forestier ce duce în Cheile Văii Stânii şi urmează drumul forestier ce merge spre E-NE spre pasul Boncuţa (marcaje rare, practic inexistente) pentru aprox 2 km. În Pasul Boncuța intersectăm traseul de creastă BR - traseul 1

Observații

Marcaje rare

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Poiana Stânii - Pasul Boncuţa in Prahova, Ciucaş is an uşor drumeţie trail.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră