Touristik Label - 1116MN16: Câmpulung Moldovenesc - Mănăstirea Sihăstria Rarăului

Legătura Câmpulung Moldovenesc. - Mănăstirea Sihăstria Rarăului
Traseul 16 Triunghi Galben este traseul de legătură dintre orașul Câmpulung Moldovenesc și Hotel Rarău, urcând peste Muntele Bodea până la Mănăstirea Sihăstria Rarăului. De aici există marcaje vechi și șterse spre Hotel Rarău.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
7,36km
Durată
2:00-4:00h
Urcare
495m
Coborâre
181m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Indicatorul pentru începutul traseului se află la extremitatea nordică a străzii Valea Seacă, în Câmpulung Moldovenesc. Urmăm această stradă spre sud, iar după 2 km întâlnim un loc de popas amenajat și un izvor. Aici traseul 16 TG părăsește Valea Seacă și urcă pe un drum spre stânga. În scurt tim...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Câmpulung Moldovenesc - Valea Seacă - Muntele Bodea - Poiana lui Mândrilă - Mănăstirea Sihăstria Rarăului

Descriere

Traseul 16.TA face legătura între orașul Câmpulung Moldovenesc și Mănăstirea Sihăstria Rarăului, situată pe fostul drum de acces auto la Hotelul Rarău. Este un traseu relativ ușor, cu aprox. 500 m diferențe de n...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Câmpulung Moldovenesc - Mănăstirea Sihăstria Rarăului în Suceava, Giumalău - Rarău - Tarnița este un traseu de Drumeţie mediu.

Sfaturile Decathlon

0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului Matreazza

Recomand interesarea in prealabil despre starea traseului. Fiind intr-o buna masura pe drumuri de exploatare forestiera acestea pot fi foarte activitate de utilaje. De asemeni este un traseu destul de tehnic, cu o sectiune buna pe grohotis si stanci.
Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră