Touristik Label - 1602MB16: Brebu Nou - Poiana Şara (Rădcoasă) - Staţiunea Turistică Semenic - Brebu Nou

Circuit Brebu Nou - Poiana Şara - Staţiunea Turistică Semenic
Traseul 16 propune un circuit cicloturistic în forță pe culmile munților Semenic, cu pornire din zona localitatea Weidenthal (Brebu Nou). Folosim o combinație de poteci, drumuri forestiere și asfalt, urcând pe malul lacului Trei Ape până în Poiana Șara, de unde traversăm Tâlva Nerganița Mare spre Vf. Semenic și coborâm prin Pasul Prislop.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
40,30km
Urcare
1188m
Coborâre
1186m

Tabs

Indicaţii de orientare

Dacă vorbeşti de mountain biking pe Semenic şi la Gărîna vorbeşti de Banat Mountain Bike Maraton, un eveniment devenit deja tradiţie şi care adună în fiecare an sute de mounain bikeri, doritori de adrenalină care caută poteci şi drumuri forestiere cu peisaje deosebite. 90% din acest traseu este d...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Brebu Nou - Poiana Şara (Rădcoasă) - Staţiunea Turistică Semenic - Gărîna - Brebu Nou

Descriere

 

 

Traseul 16 este un circuit pe culmile Semenicului, pornind din Brebu Nou spre Muntele Semenic. Un parcurs solicitant, cu peste 2000 m diferențe de nivel, pe cca. 40 km. Alt. max. se înregistrează în apropiere de Vf. Semenic (1405 m).

Depresiunea Gărâna-Brebu Nou es...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Brebu Nou - Poiana Şara (Rădcoasă) - Staţiunea Turistică Semenic - Brebu Nou în Caraş-Severin, Banat Ciclist este un traseu de Ciclism mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră