Recomandare durata pentru etape

Română
Forumuri: 

Buna ziua,

 

 De obicei imi plac hartiile Muntii Nostrii, am cumparat deja multe dintre cele aparute, dar am o problema mare: lipsesc duratele etapelor din traseu, fiind astfel foarte greu sa creezi un plan (mai ales intr-un masiv unde nu ai mai fost), daca nu vrei sa mergi pe un singur marcaj. Un exemplu ar fi traseul de creasta al Pietrei Craiului. Aproape nimeni nu merge de la Curmatura pana la Podul Dambovitei, e mai interesant cat faci pana la intersectii, exact cum apar timpii si pe teren, dar in general problema e si cu celelalte trasee, marcajele de obicei aici trec prin creasta, si rar urci si cobori in partea cealalta pe acelasi marcaj.

 Recomand sa includeti aceste informatii in text si in grafica care descrie fiecare traseu.

 O alta recomandare are fi sa avem zonele mai importante intr-o rezolutie mai buna cum e in harta Retezat sau Fagaras.

imaginea utilizatorului muntii nostri

Începând cu MN 16 Giumalău  - Rarău (2018) și toate edițiile ulterioare acestei date (respectiv 2019 și 2020) hărțile print au timpii intermediari între etape, tocmai pentru planificare. 

imaginea utilizatorului mandras

Multumesc, sunt bucuros ca pe hartile noi apar, cumva nu am observat, chiar daca-l am pe cateva dintre hartile respective. Astept reeeditari cu aceste informatii si pentru cele vechi. :)

imaginea utilizatorului muntii nostri

Toate edițiile noi au de asemenea timpii intermediari. 

Hărțile vechi vor avea când vom tipări ediții noi ale acelor hărți. Anul acesta am reeditat Piatra Craiului, Făgaras, Rodnei, Ciucas, Postavaru - Piatra Mare Baiului, :) - deci aceste noi ediții au timpii intermediari