CONCURS FOTO, #CuBorsecPrinMuntiiNostri.

Începând cu 22 iunie și până pe 22 septembrie, Munții Noștri și Borsec te provoacă să participi la un concurs captivant în care poți câștiga premii în valoare de 100 de euro în fiecare lună.
 concurs_foto_borsec

Munții Noștri în colaborare cu Borsec, cel mai iubit brand de apă minerală al românilor, îți premiază pofta de viață și te invită la un concurs care îți pune la încercare imaginația, spiritul liber și bucuria de a explora!

Postează o poză cu tine pe munte alături de partenerul tău de hidratare, o sticlă de apă Borsec, folosind hashtag-urile #CuBorsecPrinMuntiiNostri sau #ConcursMuntiiNostriBorsec și poți câștiga premii în valoare de 100 de euro în fiecare lună, plus un premiu special la final. Perioadă concurs: 15 iunie - 15 septembrie 2023.

MECANISM:

  1. Cu harta preferată de la Munții Noștri în mână sau cu aplicația în telefon, alege o drumeție și hai pe munte! Ia cu tine și o sticlă de apă Borsec, un #IzvorDeEnergie care te va hidrata și îți va da energie să parcurgi traseul dorit.
  2. Postează o fotografie din tură în care să pui în evidență și partenerul tău de hidratare, Borsec.
  3. Postarea te rugăm sa o faci pe rețelele de socializare Facebook sau Instagram, însoțită de cel puțin unul din cele două hashtag-uri de concurs: #CuBorsecPrinMuntiiNostri #ConcursMuntiiNostriBorsec (în acest fel le vom putea contoriza)
  4. Postarea trebuie să fie vizibilă public, ca să o putem înregistra în concurs și desigur, să se poată bucura cât mai multe persoane de ea.

ALEGEREA CÂȘTIGĂTORILOR:

  1. Toată perioada concursului este 22 iunie - 22 septembrie, dar aceasta va fi împărțită în trei perioade: 22 iunie - 22 iulie, 23 iulie - 22 august, 23 august - 22 septembrie.
  2.  În fiecare din aceste perioade, te poți înscrie de oricâte ori vrei la concurs, cu poze diferite.
  3.  Pentru prima perioada de concurs alegem câștigătorul în funcție de rata de engagement pe care o are postarea cu care s-a înscris la concurs. La rata de engagement luăm în considerare: numărul de Like, Share & Comments. Cu cât mai multe acțiuni generează postarea ta, cu atât ai mai multe șanse de câștig.
  4.  La finalul fiecărei perioade de concurs din cele 3, postarea care a adunat cea mai mare rată de engagement câștiga un premiu în valoare de 100 de euro + un abonament online la Munții Noștri pe o perioada de 13 luni. 
  5.  Astfel, pe parcursul verii 2023, vom avea trei perioade și trei câștigători. Iar la finalul concursului vom avea încă doi câștigători ai premiilor juriului a câte 100 Euro fiecare, aleși de echipa Munții Noștri și Borsec. Pentru acest premiu special vom lua în calcul, engagement general obținut de postare, pe toată perioada concursului, originalitatea pozei și a felului în care a fost pusă în evidență sticla de  apa minerală Borsec.

Te provocăm să fii creativ și să ne spui în imagini cât de importantă este apa pe munte, pentru tine! Este o oportunitate perfectă de a împărtăși frumusețea naturii și aventurile tale montane cu comunitatea Munții Noștri, dar și de a câștiga o sumă de bani pe care o poți folosi după bunul tău plac!

Așadar, pe locuri, fiți gata, START!

Alege traseul preferat sau unul complet nou, ia cu tine apă și ceva merinde, echipamentul potrivit și…. ne vedem pe munte! :)

#CuBorsecPrinMuntiiNostri

#ConcursMuntiiNostriBorsec

Termeni si conditii Concurs disponibil aici: Termeni si COnditii - Google Docs