Touristik Label - 111MN19: Coada Lacului Tarniţa - Golful Râșca - Barajul Tarniţa

Legătura Coada Lacului - Barajul Tarniţa, pe sub Piatra lui Lucaci
Traseul 19 Bandă Albastră este traseul care face legătura între coada Lacului Tarniţa și Barajul Tarniţa, pe malul nordic al lacului, trecând de Golful Râșca și pe sub Piatra lui Lucaci, un sector expus alunecării în caz de ploaie. Perspective frumoase spre Golful Râșca și Lacul de acumulare Tarnița.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
dificil
Distanţă
15,13km
Durată
~6:00h
Urcare
1160m
Coborâre
1145m
Vârf
616m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Este traseul care face legătura între coada Lacului Tarniţa și Barajul Tarniţa, pe malul nordic al lacului. Nu se recomandă parcurgerea sa în perioada ploioasă între gura văii Râșca și barajul Tarniţa. Pornim de la drumul asfaltat judeţean107P, la intersecţia cu drumul ce coboară la coada lacului...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Coada Lacului Tarniţa - Golful Râșca - Barajul Tarniţa

Descriere

 

Traseul 19 BA străbate malul nordic al Lacului Tarniţa, de la coada Lacului Tarniţa la barajul Tarniţa. Este un traseu dificil, în aprox. 6 h de drumeție, periculos iarna pe sectoru...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcajele BA conduc în zona Golfului Râșca într-un punct în care trecerea se poate face doar prin apă adâncă. Se recomandă părăsirea potecii marcate în zona Golfului Râșca, înaintarea pe curba de nivel până la al doilea pârâu la stânga și revenirea la marcaje pe Pârâul Râșca. Traseu periculos iarna între Barajul Tarniţa și Golful Râșca. Poteca traversează vâlcele abrupte și alunecoase.

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Coada Lacului Tarniţa - Golful Râșca - Barajul Tarniţa în Cluj, Gilău - Muntele Mare este un traseu de Drumeţie dificil.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră