Touristik Label - 826MN05: Creasta principală (traseul BR) – Muchia Vânătorului – Vârful Pilişca

Legătura Pasul Predeluş – Vârful Pilişca (1222 m)
Traseul 5 Punct Galben este cel mai rapid mod de a ajunge pe Vârful Pilişca (1222 m) - cel mai înalt punct din Munții (Munceii Întorsurii). Traseul este o derivație la stânga din traseul principal de creastă - cu acces facil din Pasul Predeluş (840 m).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
6,10km
Durată
2:15-2:45h
Urcare
479m
Coborâre
139m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

După 1,4 km de la Pasul Predeluş (DN10), pe drumul forestier ce urmează creasta principală, la o bifurcare urmărim drumul din stânga. Locul este marcat pe un copac cu o săgeată şi inscripţia „Pilişca”. Urmărim drumul forestier 500 m şi coborâm la o păşune. Continuăm pe drumul forestier spre vest...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Creasta principală (traseul BR) – Muchia Vânătorului – Vârful Pilişca

Descriere

 

Traseul 5 PG face legătura între traseul principal de creastă și Vârful Pilişca / Piliske - cel mai înalt din Munții Întorsurii. Traseu relativ ușor, cu aprox. 500 m diferențe de ni...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaj inexistent în primele două treimi ale traseului, iar în ultima treime, marcaj vizibil doar dintr-un sens. Iarna, zăpada nebătută poate duce la mărirea timpului de parcurgere a traseului în mod substanţial.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Creasta principală (traseul BR) – Muchia Vânătorului – Vârful Pilişca în Braşov, Covasna, Buzăului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră