Touristik Label - 1117MN08: IMPRACTICABIL 2023: Complex turistic Padiş - Măgura Vânătă - Şaua Vărăşoaia

Legătura Padiș - Şaua Vărăşoaia (peste Măgura Vânătă)
Traseul 8 Triunghi Galben este parte din Circuitul Măgura Vânătă, care leagă Complexul Padiș de Şaua Vărăşoaia, de unde se poate reveni la Padiș, trecând pe la Cabana Vărășoaia, apoi prin Șesul Padiș. Priveliști largi spre bazinul Someșului Cald.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
7,69km
Durată
2:00-2:30h
Urcare
340m
Coborâre
310m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Din dreptul unei pensiuni din Complexul Turistic Padiş poteca urcă spre nord, pe liziera pădurii din stânga. Continuă de-a lungul crestei largi ce coboară din Măgura Vânătă spre sud. Trecem de pădurea compactă şi ajungem la o rarişte. Marcajul conduce spre stânga, trecând prin Vf. Măgura şi apoi...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Complex turistic Padiş - Măgura Vânătă - Şaua Vărăşoaia

Descriere

Update 2023: Traseu IMPRACTICABIL din cauza căderilor de copaci, lucru semnalizat prin indicatoare, de către serviciul salvamont Padiș.

Traseul 8 TG este traseul de legătură dintre Complexul Padiș și Şaua Vărăşoaia, străbătând lungul crestei Măgura Vânătă. Este un traseu destul de dificil,...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Update 2023: Traseu IMPRACTICABIL din cauza căderilor de copaci, lucru semnalizat prin indicatoare, de către serviciul salvamont Padiș.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

IMPRACTICABIL 2023: Complex turistic Padiş - Măgura Vânătă - Şaua Vărăşoaia în Bihor, Bihor - Platoul Padiş este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului florinpop008

Traseul este impracticabil de câțiva ani din cauza căderilor de copaci din zonă, lucru semnalizat prin indicatoare și de serviciul de salvamont din zona Padiș. Vă rog să-l scoateți din listă.

Completed Checkbox: 
imaginea utilizatorului muntii nostri

Bună ziua! Mulțumim pentru semnalizare.

În viitorul apropiat va fi reeditată harta MN Bihor Padiș și se va scoate traseul, dacă va rămâne impracticabil la data publicării. Legat de informațiile online, am introdus atenționare în secțiunea Observații a traseului.

P.S. La fiecare reeditare lucrăm îndeaproape cu Salvamont. Pentru zona Bihor încă nu am făcut acest lucru deoarece am lucrat pe alte reeditări (Ceahlău, Bucegi, Cernei-Mehedinți) + hărți noi (Vrancei și Cluj Ciclist). Aplicația și implicit site-ul conține peste 2000 de trasee care sunt aduse la zi (update) când se tipăresc reeditări. Mulțumim de înțelegere.

Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră