Maguri-Racatau - Bulitani - Ghermanesti - Maguri-Racatau

0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu/dificil
Distanţă
12,33km
Urcare
470m
Coborâre
470m

Tabs

Indicaţii de orientare

  Traseul incepe la podul peste Somesu Rece-drumul forestier spre Vidrenii de Jos si unde exista un loc de parcare generos si urmeaza la inceput soseaua de pe Somesu Rece pana trece de intersectia cu Drumul Generalului, apoi se trece podul si se urmeaza o poteca nemarcata prin padure, spre S...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Traseul are o singura etapa.

Descriere
Observații

Traseul incepe la podul peste Somesu Rece-drumul forestier spre Vidrenii de Jos si unde exista un loc de parcare generos si urmeaza la inceput soseaua de pe Somesu Rece pana trece de intersectia cu Drumul Generalului, apoi se trece podul si se urmeaza o poteca nemarcata prin padure, spre S apoi S-E, trecand pe langa niste case, unde intalneste drumul care urca spre Bulitani.

  Panta este accentuata.Deasupra caselor parasim drumul spre S, urmam o poteca prin padure, in urcare accentuata si iesim din padure la catunul Bulitani, pe creasta, unde cotim la dreapta, urcam usor Muntele Paltinita, apoi cotim dreapta si coboram serpentinele pana intersectam drumul care vine de la Ghermanesti.

  Tinem dreapta in coborare, intalnim drumul dinspre Iujdei si dupa doua serpentine in ac de par - prima la dreapta coboram la asfalt in Maguri-Racatau.

Trecem raul pe pod si ne indreptam spre parcare.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Maguri-Racatau - Bulitani - Ghermanesti - Maguri-Racatau în Cluj, Cluj Ciclist este un traseu de Schi de tură mediu/dificil.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră