Moara de Padure - Valea Ierii - Pietrele Incalecate - Muntele Sacelului - Moara de Padure

0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu/dificil
Distanţă
56,87km
Durată
4:00-5:00h
Urcare
1150m
Coborâre
1140m

Tabs

Indicaţii de orientare

Se urca pe Valea Ierii pe langa centrul de training al Crucii Rosii unde drumul coteste stanga tinand Valea Ierii. Dupa Lacul Bondureasa facem stanga ocolind Vf. Bondureasa si continuam urcarea pana dam in traseul turistic cu marcaj banda rosie pe care il urmam catre Coltul Rotund si coboram catre partia de schi Buscat unde avem doua variante de coborare care ocolesc Vf Buscat catre Gabriana. Coborarea continua pe langa Pietrele Incalecate catre Muntele Bocului pe traseu banda albastra. Apoi deviem de la traseul banda albastra catre Muntele Sacel si tinem poteca pe coborare pana in Moara de Padure.

Etape

Moara de Padure - Valea Ierii - Buscat - Pietrele Incalecate - Muntele Sacelului - Moara de Padure Acesta este un traseu "de vertical". Adica are o urcare si o coborare. Coborarea este excelenta si merita efortul la urcare.

Descriere
Observații

Traseul in sine nu este greu din punct de vedere tehnic insa urcarea sustinuta te poate stoarce de energie asa ca incercati sa mergeti economic mai ales pe inceput. Apoi coborarea inapoi la masina rasplateste efortul depus pe urcare.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Moara de Padure - Valea Ierii - Pietrele Incalecate - Muntele Sacelului - Moara de Padure în Cluj, Cluj Ciclist este un traseu de Ciclism mediu/dificil.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră