Muntele Baisorii ( La Cruce ) - Gera - Saua La Plopis - Partia Baisoara - Valea Iertii - La Cruce

0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
10,51km
Urcare
460m
Coborâre
470m

Tabs

Indicaţii de orientare

   La inceput traseul urmeaza marcajul cruce rosie, urca prin catunul Gera pana in saua Curmatura, apoi ajunge in Statiunea Muntele Baisorii, unde continua in urcare, paralel cu teleschiul, pana in saua La Plopis, unde vireaza spre N-E, apoi coboara partia Baisoara, pana...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Circuit  de dificultate medie, cu o singura etapa, potrivit pentru parcurgerea cu schiuri de tura, sau cu bicicleta in sezonul cald.

Descriere

La inceput traseul urmeaza marcajul cruce rosie, urca prin catunul Gera pana in saua Curmatura, apoi ajunge in Statiunea Muntele Baisorii, unde continua in urcare, paralel cu teleschiul, pana in saua La Plopis, unde vireaza spre N-E, apoi coboara partia Baisoara, pana la intersecti...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

La inceput traseul urmeaza marcajul cruce rosie, urca prin catunul Gera pana in saua Curmatura, apoi ajunge in Statiunea Muntele Baisorii, unde continua in urcare, paralel cu teleschiul, pana in saua La Plopis, unde vireaza spre N-E, apoi coboara partia Baisoara, pana la intersectia cu drumul spre Crint, marcat cu banda albastra.

  In continuare traaseul urmeaza marcajul banda albastra pana la trecerea Vaii Ierta, apoi continua in coborare de-alungul vaii pana in punctul de pornire -  La Cruce.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Muntele Baisorii ( La Cruce ) - Gera - Saua La Plopis - Partia Baisoara - Valea Iertii - La Cruce în Cluj, Cluj Ciclist este un traseu de Schi de tură mediu.

Etichete

test
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră