Touristik Label - 1223MN12: oraş Cisnădie - Vârful Măgura

Legătura Cisnădie - Vârful Măgura, peste Muchia Vânătorului
Traseul 12 Triunghi Roșu face legătura între Cisnădie și Vârful Măgura (1307 m), peste Muchia Vânătorului. Vf. Măgura este cel mai înalt punct din zona estică a crestei Munților Cindrel (Cibinului) și oferă o panoramă spre Valea Sadului și dealurile înconjurătoare.
2

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor
Distanţă
5,50km
Durată
2:15-2:45h
Urcare
737m
Coborâre
15m

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul începe de la jumătatea drumului forestier dintre Cisnădie şi Cantonul lui Marinică, în partea dreaptă în sensul de urcare. Pornim pe un drum forestier larg prin pădure, intersectat de mai multe ciclotrasee. Urcăm domol până ce întâlnim un pod, înaintea lui cu câţiva metri cotim stânga pe...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

oraş Cisnădie - Vârful Măgura

Descriere

Traseul 12 TR face legătura între orașul Cisnădie și Vârful Măgura, loc de belvedere asupra întregii zone. Un traseu scurt, în aprox. 2 - 2.5 h de drumeție, dar solicitant, cu urcări care cumulează peste 700 m d...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

oraş Cisnădie - Vârful Măgura in Sibiu, Cindrel is an uşor Drumeţie trail.

Etichete

0
Average: 2 (2 votes)

Comentarii

imaginea utilizatorului Mădălina Truşcă

Salut. Am fost pe acest traseu ieri 27.03.2021, l-am ales pentru ca am vazut nivelul de dificultate usor si distanta de 5.50 km. Din pacate am realizat că ce este scris aici nu este nicidecum realitatea. Pe traseul marcat cu triunghi roșu oraș Cisnădie - Vârful Magura am facut dus-intors 20 km. 

imaginea utilizatorului muntii nostri

Bună ziua!

Track-ul a fost parcurs în teren în 2018 și a fost verificat înainte de publicare de către Salvamont, ca toate din traseele pe care le publicăm în hărți.

Evident, timpii de parcurgere în condiții de iarnă nu sunt la fel ca și vara. 

La descrierea traseului spune așa: "Un traseu scurt, în aprox. 2 - 2.5 h de drumeție, dar solicitant, cu urcări care cumulează peste 700 m diferență de nivel." 

Completed Checkbox: 
imaginea utilizatorului Ana.

Buna seara!
Acest traseu nu mai este marcat. La acea bifurcatie nu exista niciun indicator iar pe traseu se vad f rar si f putin vizibil marcajele vechi. Drumul este foarte rau, frunze, bolovani, pe alocuri curge apa pe drum. Se cunoaste ca nu a mai fost folosit.

Completed Checkbox: 
imaginea utilizatorului muntii nostri

Bună ziua!

Track-ul a fost parcurs în teren în 2018, când a fost editată harta Munții Noștri Munții Cindrel.. Mulțumim pentru informații, vom lua în vedere pentru momentul când vom edita ediția 2. 

Completed Checkbox: 
imaginea utilizatorului BobRebus

informatiile prezentate si harta lasa de dorit, creeaza confuzie... am gasit traseul pe alte site-uri cu informatie mult mai buna si bine sricturata 

Completed Checkbox: 
imaginea utilizatorului muntii nostri

Multumim pentru feedback! Analizam si vom incerca sa revenim cu un update.

Carari cu soare!

Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră