Touristik Label - 1001MN66: Podu Dâmboviţei - Curmătura Ghimbavului - Canton Forestier Andolia

Traseul 66 Triunghi Albastru leagă localitatea Podu Dâmboviţei (capătul Cheile Dâmboviţei) de Cheile Ghimbavului și cantonul Casa Andoliei, trecând prin Curmătura Ghimbavului. Un traseu frumos și variat, străbătând zona de chei dintre Piatra Craiului și munții Leaota (Cheița, Cheia de Mijloc, Cheile Ghimbavului și V. Ghimbavului).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
15,40km
Durată
~5:00h
Urcare
912m
Coborâre
653m

Tabs

Indicaţii de orientare

Din centrul comunei Podu Dâmboviţei urcăm pe șosea circa 500 de metri și intrăm pe Valea Cheii. După 3.3 kilometri (la a doua zonă de case), intrăm pe valea pârâului Bunii și urcăm circa o oră până la stâna de sub Curmătura Ghimbavului. Cotim stânga pe drum, ajungem în Curmătură și coborâm pe dru...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Podu Dâmboviţei - Valea Cheii - Curmătura Ghimbavului - Valea Ghimbavului - Canton Forestier Andolia

Descriere

Traseul 66 TA face legătura între Podu Dâmboviţei și V. Ghimbavului, traversând Curmătura Ghimbavului. Un traseu destul de solicitant, cu peste 1000 m diferențe de nivel, în cca 5 h de drumeție. Iarna, zăpezile mari pot pune probleme. Inaccesibil în Cheile Ghimbavului.

...Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Inaccesibil în Cheile Ghimbavului

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Podu Dâmboviţei - Curmătura Ghimbavului - Canton Forestier Andolia în Argeş, Bucegi - Leaota este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră