Trasee proprii in aplicatie

Română
Forums: 

Salut,

Exista posibilitatea afisarii (si descarcarii) in aplicatia mobila, a traseelor create de utilizator pe site?

Din ce-am vazut pana acum, acestea nu apar in search-ul de trasee si nici pe harta. 

Sau eventualitatea salvarii kml/gpx si import in aplicatie?

Imi place aplicatia si n-as vrea sa creez traseul pe site, sa-l descarc si sa-l incarc in alta :) 

PS: In search-ul din aplicatie se cauta inclusiv dupa diacritice, (ex Vladeasa nu-mi va returna rezultate, doar Vlădeasa) ceea ce nu-i normal.

 

muntii nostri's picture

Salut! ne bucuram ca-ti place aplicatia. 

Legat de personalizare, suntem constienti de probleme, si noi ne dorim sa tinem userii in aceeasi aplicatie si personalizarea sa fie folosita de useri si in aplicatie.

E o perioada de tranzitie de la un app f simplu la unul mult mai complex si asta necesita timp si bugete.

Prioritar pentru noi acum este sa oferim din nou detalii mai bune pe harti si sa corectam micile erori ale track-urilor.

Stim, analizam si cautam solutii. Dar va fi un proces indelungat din pacate. 

ovisopa's picture

Salutare, foarte faina aplicatia!

Oare o sa introduceti functia de RECORD track, si import track in viitor, in aplicatie MUNTII NOSTRII?

Cred ca este singura functie importanta care ii lipseste, deja vad ca pot salva offline hartile, daca ar merge si record track si import ar fi ideala, chiar si daca acea versiune ar fi contra cost, sau daca optiunile astea ar fi contra cost (in app purchase) cred ca o sa o foloseasca multa lume, atat timp cat nu se cere un abonament anual, sau costul nu va fi foarte mare.

Eu am folosit multi ani de zile aplicatia MotionX GPS, o aplicatie perfecta din punctul meu de vedere, avea toate functiile de care aveam nevoie, dar din pacate firma a fost cumparata de alta companie, care nu a mai dezvoltat-o , mai mult, acum 2 - 3 luni au inchis serverul pe care il folosea aplicatia pt a face share la track-uri, acum singura optiune sa imi vad un track inregistrat, in google earth, sau daca vreau sa il trimit unui prieten, trebuie sa conectez telefonul cu cablu la iTunes si sa salvez GPX-ul din iTunes :(

Am mai incercat si alte aplicatii, si pana acum nu am mai gasit niciuna care sa imi poata afisa toate trackurile inregistrate IN ACELASI TIMP  pe harta, MotionX GPS facea asta de cand aveam iPhone 3 .. iar developerii pe care i-am contactat dupa ce am cumparat unele aplicatii (de ex My Tracks), mi-au spus ca telefonul nu ar fi capabil sa afiseze multe trackuri odata.. cand i-am aratat un filmulet cu MotionX GPS nu a mai raspuns...

Mult success. 

Va rog considerati ca optiune In-app purchase, si faceti un efort sa adaugati acea functie de inregistrare si import a trackurilor (gpx, kml.. orice format, nu e musai sa fie toate, daca aveti un format comun, cum e GPX cu siguranta cei care folosesc aplicatia pe munte se descurca sa-si converteasca trackurile din ce format le au, mie personal imi place sa mi le- tin in google earth, structurate frumos pe ani .. :) )

ovisopa's picture

Acum cateva ore am trimis un mesaj, va intrebam daca in planul de dezvoltare a aplicatiei, exista si functia de IMPORT TRACK si RECORD TRACK ... dar acum vad ca mesajul meu a fost sters, sunt curios de ce ? 

Numai bine.

muntii nostri's picture

Buna ziua! 

mesajul dvs nu a fost sters, ci nu a fost procesat pentru aprobare. Exista in unele cazuri intarzieri intre serverul de pe site si adresa de mail asociata pentru raspuns....vom verifica de ce.

Cat despre aplicatie, anul acesta nu avem buget pentru a investi in ea, a fost un inceput foarte dificil de an, iar dacă vom lua in calcul vreodata dezvoltarea unei aplicatii contra cost, bazata pe experienta individualizata a fiecarui user, vom anunta.

Aplicatia a fost gandita sa ofere un plus de confort in navigare pe traseele care se regasesc in hartile Muntii Nostri, adica trasee aprobate de autoritati si pentru care putem sa ne asumam datele din app. ;) 

Activictatea noastra principala ca editura cartografica este realizarea de harti. Dezvoltarea de aplicatii nu este momentan o prioritate. Multumim!

 

Valli's picture

Si eu am fost indus in eroare sa cumpar aplicatia crezand ca poate importa gpx , este falsa descrierea de pe site.  Am revenit la Mytrails

muntii nostri's picture

Buna ziua,

Va rugam sa ne spuneti unde anume pe site este specificat faptul ca aplicatia permite import de fisiere GPX, pentru a corecta. Importul de fisiere GPX este posibil doar prin intermediul website-ului Muntii Nostri, nu si a aplicatiei. Pentru mai multe detalii, va rugam sa urmariti acest tutorial.

Carari cu soare!