Touristik Label - 105MN17: Săcele - Pârâul Morii - Valea Gârcin - Cabana Renţea

Legătura Săcele - cabana Rențea, pe sub Vf. Brădetului
Traseul 17 Bandă Albastră este unul din traseele de legătură între Săcele și cabana Rențea. Urcăm pe sub piciorul Brădetului, până în șaua dintre Brădet și Cărbunarea, apoi coborâm la valea Gârcinului și urcăm pe un drum de exploatare prin pădure până sub Vf. Tâlfa (1284 m), ajungând la drumul auto de acces la U.M. Rențea.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor/mediu
Distanţă
11,70km
Durată
4:45-5:00h
Urcare
880m
Coborâre
270m

Tabs

Indicaţii de orientare

Din Săcele, urmăm strada Morii şi drumul forestier 7 Izvoare, pe care îl lăsăm la stânga. Urcăm pe dreapta Piciorului Brădet până într-o şa şi coborâm până la un observator de vânătoare. Pe deasupra lui, coborâm prin pădure pe drumuri de exploatare până la ferma de struţi şi Valea Gârcinului. Cob...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Săcele - Pârâul Morii - Valea Gârcin - Cabana Renţea (acum unitate militară)

Descriere

 

Traseul 17 BA leagă Săcele de UM. Cabana Rențea, traversând Valea Gârcinului dinspre piciorul Brădetului spre Vf. Tâlfa. Un traseu destul de solicitant, cu peste 900 m diferențe de...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaje rare din şaua dintre vârfurile Brădet şi Cărbunarea până la drumul de acces spre Cabana Renţea (acum unitate militară).

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Săcele - Pârâul Morii - Valea Gârcin - Cabana Renţea in Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului is an uşor/mediu Drumeţie trail.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră