Touristik Label - 705MN53: Poiana Braşov - Peştera de Lapte - traseul CR (Poiana Braşov)

Legătura Poiana Braşov - Peştera de Lapte
Traseul 53 Punct Albastru este traseul de vizitare a Peșterii de Lapte, o cavernă cu o sală imensă, pe a cărei pereți se găsesc minerale albe, cu o consistență asemenea iaurtului, un spectacol deosebit al naturii. Pe timp de iarnă, în imediata apropiere a intrării, se formează un câmp de gheaţă cu stalagmite care ajung până la 1 m înălţime.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
4,80km
Durată
1:30-2:15h
Urcare
425m
Coborâre
325m

Tabs

Indicaţii de orientare

Din Poiana Braşov, urmăm strada Poiana lui Stechil şi, la un izvor, ieşim la stânga pe deasupra lui şi urcăm susţinut până în Poiana lui Drester. Cotim la dreapta şi ajungem pe curbă de nivel la Peştera de Lapte. Urcăm uşor până într-o poiană mai largă. De aici, o variantă a traseului merge la st...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Poiana Braşov - Peştera de Lapte - Pârtia Sulinar - traseul CR (Poiana Braşov)

Descriere

Traseul 53 PA leagă Poiana Brașov și Salvamont Sulinar de Peștera de Lapte. Un traseu relativ ușor, cu aprox. 400 m diferență de nivel, în cca. 2 - 2.5 h de drumeție. Iarna, zăpezile mari pot pune probleme....

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Poiana Braşov - Peştera de Lapte - traseul CR (Poiana Braşov) în Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului petre adrian

traseu destul de usor vara ....merita parcurs
Completed Checkbox: 
imaginea utilizatorului CiprianDan

Când veniți de la peșteră spre pârtia Sulinar, după indicatorul care spune "Poiana Brasov 20 minute", coborâți pe pârtie și nu pe traseul marcat, care merge paralel cu pârtia dar e accidentat și plin de pietre mobile (gen grohotis). Dacă vreți sa ajungeți la Capra Neagră, la intersecția cu pârtia Bradul mergeți la dreapta.

Dacă insa urcați dinspre Sulinar spre peșteră, s-ar putea sa ratați intrarea în traseul marcat...

Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră