Cum stiu editia hartii

Română
Forumuri: 

Bună seara,

Am cumpărat de-a lungul timpului mai multe hărți și aș vrea să le înlocuiesc pe unele cu ediții mai noi, doar că nu știu să verific ce ediții am și care ar trebui înlocuite. Cum îmi pot da seama?

Mulțumesc!

imaginea utilizatorului muntii nostri

Bună ziua!

Mulțumim pentru interes.

În magazinul online de pe portalul Munții Noștri, toate edițiile sunt la zi. În librăriile partenere, verificați data publicării, care se regăsește pe coperta hărților.

P S. Reeditările (de după 2018) conțin și timpii intermediari între segmente  - se pot vedea pe hartă.. Cărări ușoare!

imaginea utilizatorului imanolescu

Buna ziua,

As vrea sa sugerez editurii ca la editiile noi sa schimbati si imaginea muntelui/masivului. Ar diferentia usor editiile si ar convinge mai multa lume (in special colectionarii) sa achizitioneze editiile noi.

imaginea utilizatorului muntii nostri

Bună ziua!

Vă mulțumim pentru interes. Am luat această sugestie în considerare și este notată în planul editurii de dezvoltare.

Pentru a lua o decizie, trebuie luați în seamă și alți factori, precum drepturile de autor și alte costuri. Se va discuta.

Toate cele bune și cărări ușoare!

 

imaginea utilizatorului Hercule

Buna ziua,

Poze facute de mine va pot da si eu, fara pretentii de drepturi de autor. Doar ca nu am fost chiar in toate zonele pe care le acoperiti. Eventual problema s-ar putea rezolva cerandu-le celor care fac track-urile in baza caror intocmiti hartile sa aduca cate 1-2 poze de pe fiecare traseu. 

As mai avea niste sugestii referitoare la ce fel de poze sa puneti pe "coperta" dar sunt sigur ca aveti si dvs in redactie graficienii vostri.

imaginea utilizatorului muntii nostri

Bună ziua.

Te rugăm să trimiți un mail cu aceste sugestii și propuneri pe mn@muntii-nostri.ro, unde vor fi luate în considerare direct de către factorii de decizie. 

Toate cele bune. Mulțumim pentru interes!