Problem cu marcajul pe traseu

Română
Forumuri: 

Salutare,

Am sa fac o precizare, traseul din aplicatie 03MN02: Gura Lalei - Saua Ineutului - Saua cu Lac are cateva neconcordante pe care as vrea sa vi le aduc la cunostinta in speranta ca se vor rezolva.

Marcajul pe traseu este inexistent in prima portiune de 6km, la inceputul drumului forestier nu exista niciun fel de marcaj cu punct albastru si nici de acolo pana la capatul drumului unde se intra in padure. In padure exista marcajul pe copaci dar pe alocuri ar trebui refacut pentru ca nu este suficient de vizibil. Pe bucata de 6km de drum forestier sunt cateva locuri unde marcajul a rezistat dar nu foarte vizibil, plus ca exista un marcaj ambiguu (cel putin eu nu am inteles...) patrat albastru pe capetele unui pod dupa care patrat albastru pe copaci care la un moment dat se transforma in patrat verde... imi pare rau ca nu am apucat sa fac si poze pentru dovada. Stiu ca nu e in responsabilitatea voastra intretinerea marcajelor pe trasee dar poate aveti ceva mai mult succes in a directiona aceasta cerere catre entitatile abilitate.

Ca o paranteza o idee de imbunatatire ar fi ca limba aplicatiei sa poata fi selectata si nu sa fie automat setata cea a telefonului.

 

imaginea utilizatorului muntii nostri

Buna ziua. pana vom putea lua legatura cu cei in masura sa remarcheze traseul, ar fi bine sa faceti aceasta precizare direct la traseul aferent, adica aici, pt ca cei care merg pe acest traseu sa stie aceste info aditionale. Multumim

https://muntii-nostri.ro/ro/routeinfo/gura-lalei-saua-ineutului-saua-cu-lac