Touristik Label - 1205MN01: Braşov (cartier Dârste) - Cabana Bunloc - Cabana Renţea

0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
13,50km
Durată
5:45-6:30h
Urcare
1190m
Coborâre
590m

Tabs

Indicaţii de orientare

În cartierul Dârste (Braşov), de la staţia de telescaun Bunloc, urmăm linia pârtiei şi drumul de exploatare până la ruinele vechii cabane şi cabana nouă. Urcăm prin poiană şi prin pădure la dreapta ajungem într-o mică şa. Continuăm în faţă pe curbă de nivel (lipsesc marcajele turistice) până la poiana de sub Vârful Bechia. Cotim la dreapta, urcăm în şaua împădurită, coborâm prin pădurea de pin şi cotim la dreapta pe poteca ce ne conduce pe piciorul dintre firele văii Muşatului. Coborâm până la cursul apei, îl urmăm în aval şi pe un drum de exploatare ajungem la Valea Gârcinului. Urcăm pe vale în amonte şi ieşim la stânga pe sub linia de curent electric. Urcăm până la drumul auto de acces către fosta cabană Renţea, cotim la dreapta şi urmăm drumul auto până la cabană (acum unitate militară).

Etape

Braşov (cartier Dârste) - Cabana Bunloc - Valea Muşatului - Valea Gârcin - Cabana Renţea (acum unitate militară)

Observații

Marcaje rare de la stâlpul de deasupra poienii cabanei Bunloc până în poiana aflată la vest de vârful Bechia, marcaje rare de la intrare în valea Gârcin până la drumul de acces auto spre Cabana Renţea (acum unitate militară).

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Braşov (cartier Dârste) - Cabana Bunloc - Cabana Renţea în Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră