Cabana Diham - V. Glăjăriei - P-na Mălăieşti Izvor

De la Cabana Diham spre Poiana 7 Izvoare
Traseul nr. 46 Cruce Albastră este un traseu mediu, într-o coborâre abruptă pe sub Muchia Cenuşie, și mai departe peste Valea Glăjăriei până în Poiana Mălăieşti Izvor.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu/dificil
Distanţă
2,40km
Durată
1:00-1:15h
Urcare
110m
Coborâre
300m
Vârf
1314m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Poteca coboară pe sub Muchia Cenuşie 10-15 minute, lasă în dreapta traseul 47 (punct galben) şi continuă în coborâre, abrupt, pentru 30-35 de minute, până în Vâlcelul Dihamului. Apoi, întâlnim traseul 19 (cruce galbenă). Trecem pe pod Valea Glăjăriei şi urcăm 15-20 de minute până în Poiana Mălăieşti Izvor (legătura cu traseul 2).

Etape

Cabana Diham (1320 m) - Valea Glăjăriei - Poiana Mălăieşti Izvor.

Descriere

Un traseu foarte scurt, care nu pune probleme nici unei categorii de drumeți, fără diferență pronunțată de nivel, Traseul 46 CA, poate fi o drumeție de familie cu perspectiva Abruptului Bucșoiu și Padina Crucii în față.
Traseul pornește de la Cabana Diham pe sub Muchia Cenuşie şi continuă în coborâre, abrupt, pentru 30-35 de minute, până în Vâlcelul Dihamului și mai departe prin Valea Glăjăriei spre Poiana Mălăieşti Izvor (legătură cu traseul 2).

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Cabana Diham - V. Glăjăriei - P-na Mălăieşti Izvor în Bucegi-Leaota, Braşov, Braşov Ciclist este un traseu de drumeţie mediu/dificil.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră