Touristik Label - 1226MN36: Canton Brebu (Valea Bâsca Mică) – Lacul Negru

Legătura Canton Brebu (Valea Bâsca Mică) – Lacul Negru
Traseul 36 Triunghi Roșu este un itinerar frumos, potrivit la sfârşit de drumeţie în Penteleu, pentru a vizita Lacul Negru, un lac pitoresc înconjurat de păduri. Priveliști spre Cascada Șapte Izvoare, valea Bâsca Mică, Lacul Negru și Muchia Steghii.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
2,60km
Durată
1:00-1:15h
Urcare
377m
Coborâre
20m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Poteca porneşte de pe drumul de macadam dintre Varlaam şi Comandău, aflat pe Valea Bâsca Mică, de la cantonul Brebu, aflat la o distanţă de 13 km faţă de Varlaam. Pornim din partea de nord a cantonului, din dreptul unei table indicatoare de direcţii, spre SSV, pe o potecă ce trece prin spatele cl...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Canton Brebu (Valea Bâsca Mică) – Lacul Negru

Descriere

 

Traseul 36 TR face legătura între cantonul Brebu (Bâsca Mică) și Lacul Negru, în care se oglindește pădurea. Un traseu destul de solicitant, cu aprox 400 m diferențe de nivel, în cc...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Pe alocuri, marcaj haotic. Iarna, zăpada nebătută poate duce la mărirea timpului de parcurgere a traseului în mod substanţial.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Canton Brebu (Valea Bâsca Mică) – Lacul Negru în Buzău, Buzăului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului LuminitaDrag

Marcaje haotice,, mai akes in prima parte a traseului undevsunt doar doua indicatoare ale Ocolului Silvic Penteleu. Atentie, pe acedtea nu se mentioneaza marcajul trunghi rosu pentru traseu, ceea ce creaza cofuzie inmomentul aparitiei acestuia. Pe ultima parte, a traseului marcajul triunghi rosu se suprapune cu un alt marcaj, trunhi albastru. Traseu cu dificultate mefie. Drumetia prin padure este placuta si merita efortul. Nu am simtit prezenta ursilor desi, am vaxut urme mai vechi. Nu uitati sa ca faceti simtita prezenta,, vorbind mai tare.
Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră