Touristik Label - 1007MN33: Cârţişoara - Cabana Vama Cucului - Cabana Bâlea Cascadă

Legătura Cârţişoara - Cabana Bâlea Cascadă
Traseul 33 Triunghi Albastru este traseul de legătură între Cârţişoara și Cabana Bâlea Cascadă, scurtând serpentinele Transfăgărăşanului prin pădure. Efortul depus ne este răsplătit de perspectiva frumoasă asupra văilor și culmilor înconjurătoare ce se desprind din creasta principală. Iarna, accesibil în funcție de cantitatea şi calitatea zăpezii.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
11,98km
Durată
3:00-4:30h
Urcare
910m
Coborâre
160m
Vârf
1244m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul urmăreşte drumul Transfăgărăşan cu câteva mici scurtături prin pădure. Prima scurtătură de sus în jos urmăreşte linia unui drum forestier iar a doua coboară direct prin pădure. Scurtăturile sunt bine marcate dar poteca nu este foarte clară la cea de-a doua scurtătură.

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Cârţişoara - Transfăgărăşan - Cabana Vama Cucului - Cabana Bâlea Cascadă

Descriere

Traseul 33 TA face legătura între Cârţişoara și Cabana Bâlea Cascadă, urmând în majoritate drumul Transfăgărăşan cu câteva mici scurtături prin pădure. Este un traseu destul de solicitant, cu peste 1000 m difere...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaj bun. Traseu periculos iarna. Accesibil în funcţie de condiţiile de zăpadă, numai cu echipament adecvat pentru ascensiunile de alpinism de iarnă.

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Cârţişoara - Cabana Vama Cucului - Cabana Bâlea Cascadă în Sibiu, Făgăraş - Iezer - Păpușa este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră