Touristik Label - 1603MB03: Ghimbav - Cheișoara - Ghimbav

Circuit Ghimbav - Cheișoara - Rezervaţia de stejari seculari
Traseul 3 propune un circuit cicloturistic clasic, la vest de Muchia Cheii și Postăvaru, cu vederi largi spre Bucegi, Piatra Craiului, Perșanii Sudici etc. Primul sector urmează asfaltul spre Râșnov, apoi drumul forestier spre zona caselor de vacanţă din Cheișoara. De aici urcăm pe drumuri de pământ în Poiana Cristian și coborâm pe Drumul lui Lexen, la marginea Rezervaţiei de stejari seculari, apoi urmăm Valea Joaderului.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
37,00km
Urcare
820m
Coborâre
820m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare
Traseu ușor ce străbate în primă fază localităţile Ghimbav, Cristian și Râșnov pe drumul asfaltat, drum cu deschideri largi spre Bucegi, Piatra Craiului, Perșanii Sudici sau Postăvaru. Putem face un popas în localitatea Râșnov pentru a vizita frumoasa cetate. Continuăm apoi lângă Pârâul Mic și părăs...Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape
Ghimbav - Râșnov - Cheișoara - Rezervaţia de stejari seculari - Ghimbav
Descriere

 

Traseul 3 face un circuit clasic pentru pasionații de cicloturism, atât pe asfalt cât și pe drumuri forestiere situate care conduc în Poiana Cristian. Un parcurs antrenant, cu peste...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Ghimbav - Cheișoara - Ghimbav în Braşov, Braşov Ciclist este un traseu de Ciclism mediu.
0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului Levensieur

in data de 15 aprilie, vineri, drumul era inaccesibil pentru biciclete. Autovehiculele celor ce defrisau au stricat drumul, fiind si noroi in urma ploilor.
Completed Checkbox: 
imaginea utilizatorului RazVlad

buna ziua! nu recomand traseul deloc! la cat se urca pe langa bicicleta si cat de distrus este drumul de tractoare pe portiunea de traseu Banda Albastra / Punct Albastru; mai este si incadrat ca "traseu Mediu" ceea ce mi se pare "Mediu-Greu".
Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră