Touristik Label - 1205MN25: La Susai Mountain Resort - Valea Azugii - Cabana Renţea

Legătura La Susai - Cabana Renţea, pe la Cabana Ritivoi
Traseul 25 Triunghi Roșu face legătura între cabana La Susai Mountain Resort și Cabana Rențea, trecând pe la Cabana Ritivoi. Traseul străbate un sector de culme cu poienițe, urcă la casa de vânătoare Retevoi, urmează Plaiul Lacu Roșu spre Lacul Găvanele, coboară la firul văii Azugii, apoi urcă pe direcția Muntelui Clăbucet spre Cabana Rențea.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
12,70km
Durată
5:15-5:30h
Urcare
610m
Coborâre
780m

Tabs

Indicaţii de orientare

De La Susai Mountain Resort, coborâm prin pădure până la Valea Azugii. Mergem circa 80 de metri în amonte şi ieşim la dreapta prin pădure. Ajungem la o defrişare pe care o urmăm până în capătul ei. Prin trei poieni cu observatoare de vânătoare, ajungem la casa de vânătoare Ritivoi/Ritivoiu. Conti...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

La Susai Mountain Resort - Valea Azugii - Casa de Vânătoare Ritivoi - Lacul Roşu/Găvan - Valea Azugii - sub Vf. Ţigăilor - Cabana Renţea (acum unitate militară)

Descriere

 

Traseul 25 TR leagă Cabana La Susai Mountain Resort de Cabana Renţea, vizitând Lacul Găvanele. Un parcurs dificil în condiții de vizibilitate redusă, cu aprox. 700 m diferențe de ni...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaje rare între şaua de sub Vârful Ţigăile şi şaua dintre vârfurile Ţigăile şi Clăbucet; marcaje inexistente din şaua dintre vârfurile Ţigăile şi Clăbucet până la gardul unităţii militare Renţea.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

La Susai Mountain Resort - Valea Azugii - Cabana Renţea în Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră