Touristik Label - 1005MN47: Pârâul Rece - Cabana Trei Brazi - Cheile Râşnoavei - Piscul Lung

0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
11,70km
Durată
3:45-5:15h
Urcare
595m
Coborâre
760m

Tabs

Indicaţii de orientare

Din Pârâul Rece, coborâm pe pârtie şi pe un vâlcel până la apa Pietrosului (marcaje rare!). Trecem apa şi urcăm pe drumul forestier până la mânăstirea Sfânta Treime. Pe lângă un stâlp de retransmisiuni, intrăm în pădure şi urmăm poteca până la Trei Brazi. După cabană, cotim la stânga pe un drum de exploatare pe sub Vârful Morarului, până într-o mică poiană şi mai departe, peste Dealul cu Mesteceni, până la Valea Tociliţei. Urmăm drumul la stânga prin Cheile Râşnoavei şi, la capătul cheilor, cotim la dreapta pe o poartă metalică pe la liziera pădurii. Poteca ne conduce pe deasupra caselor până la Valea Poienii. Mergem puţin în amonte şi cotim la stânga, pentru a urca pe Piscul Lung, pe muchia căruia ajungem la intersecţia cu traseul 59.

Etape

Pârâul Rece - Valea Pietrosu - Cabana Trei Brazi - sub Vf. Morarului - Valea Tociliţa - Cheile Râşnoavei - Valea Poienii - Piscul Lung

Observații

Marcaje rare pe pârtia Pârâul Rece; marcaje rare pe Piscul Lung.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Pârâul Rece - Cabana Trei Brazi - Cheile Râşnoavei - Piscul Lung în Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră