Touristik Label - 1603MB26: Traseu downhill Happy Bear - Bike Resort Sinaia

0

Trail Details [ro]

Dificultate
dificil
Distanţă
1,98km
Urcare
6m
Coborâre
394m
Vârf
1436m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul 26 este unul din traseele de downhill amenajate de către Bike Resort Sinaia (entitate subordonată Consiliului Local Sinaia) între Cota 1400 și stația inferioară a Telegondolei Sinaia. Happy Bear a fost g...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape
Traseu downhill Happy Bear
Descriere

Traseu downhill Happy Bear- Bike Resort Sinaia

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

 

Traseul 26 este trail-ul vedeta al Bike Resort Sinaia, primul bike resort din țară deservit de o instalaţie de tip telegondolă. Un downhill dificil, cu aprox. 400 m diferențe de nivel, pe cca. 2 km, cu sectoare naturale abrupte și tehnice (rădăcini, praguri, stânci etc).

Sinaia, una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din țară, are un bogat trecut cultural și social. Fosta reședință a regilor, poartă un nume sfânt, cel al Muntelui Sinai și îmbină frumusețea naturii cu cea a artei arhitecturale. 

Imediat deasupra oraşului, între Cota 1400 și stația inferioară a Telegondolei Sinaia, veţi descoperi cele patru trasee de downhill și all mountain amenajate de Bike Resort Sinaia, primul bike resort din țară deservit de o instalaţie de tip telegondolă.

Happy Bear este traseul vedeta al bike resort-ului, cu o coborâre tehnică (downhill) solicitantă și foarte tehnică, gazda mai multor concursuri naționale de downhill, traversând etajul coniferelor și foioaselor, fapt ce contribuie la varietatea suprafeței de rulare.

Single trail-ul cuprinde sectoare naturale abrupte și tehnice, unde rock-garden-uri amestecate cu rădăcinoase și elemente artificiale (podețe, gap-uri, drop-uri etc) au menirea să pluseze la categoria freestyle, pentru un plus de adrenalină.

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Traseu downhill Happy Bear - Bike Resort Sinaia în Prahova, Braşov Ciclist este un traseu de Ciclism dificil.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră