Cerdacul Stanciului circuit.

0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
18,62km
Durată
5:00-6:15h
Urcare
960m
Coborâre
960m

Tabs

Indicaţii de orientare

De la hidrocentrala Clabucet se urmeaza drumul forestier (TRIUNGHI ROSU), in urcare usoara pana la cabana Dragos Bejan, drumul forestier merge o bucata pe langa traseu dar se uneste iar cu acesta la poarta cabanei. Traseul se continua prin stanga cabanei (cum ne uitam la poarta), la Crucea Granicerului se face dreapta pe CRUCE ROSIE, la Prepeleag se face stanga pe TRIUNGHI ALBASTRU, traseu care trece pe la Cerdacul Stanciului. Traseul continua spre stanga pe CRUCE GALBENA (atentie, nu mergeti inainte catre grohotis, nu este recomandata coborarea pe acesta persoanelor fara experienta), la intalnirea cu TRIUNGHI ROSU am continuat pe acesta, am facut stanga pe PUNCT GALBEN pana la Cabana Garofita Pietrei Craiului unde ne intalnim iar cu CRUCE GALBENA, drum forestier, pe care mergem pana la finalul traseului.

Etape

Clabucet- Cabana Dragos Bejan - Crucea Granicerului- Prepeleag- Cerdacul Stanciului- Poiana Tamasel- Cabana Garofita Pietrei Craiului - Clabucet

Descriere

Traseul este spectaculos oferind o panorama frumoasa a Pietrei Craiului

Observații

Traseul pe triunghi rosu trece prin mai multe portiuni in care cararea este acoperita de iarba si multe urzici., fiind un traseu mai putin circulat. Traseul are aproximativ 20 km si o diferenta de nivel cumulativa de 1000 m si poate fi parcurs in aproximativ 8 ore intr-un ritm lejer.

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Cerdacul Stanciului circuit. în Argeş, Braşov Ciclist este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră