Touristik Label - 617MN67: sat Casa de Piatră - Poiana La Grajduri (Glăvoi)

Legătura Casa de Piatră - Poiana La Grajduri (Glăvoi)
Traseul 67 Cruce Roșie este traseul de legătură între satul Casa de Piatră și zona de camping Poiana La Grajduri (Glăvoi), străbătând Cheile Gârdișoarei cu câteva peșteri și platoul dolinar din zona Culmii Chicera.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
9,22km
Durată
2:45-3:30h
Urcare
398m
Coborâre
354m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul pleacă din satul Casa de Piatră, urcând pe drumul de pe Valea Gârda Seacă timp de 30 de minute, după care traversează valea la stânga şi urcă într-o poiană cu case moţeşti. Continuăm urcuşul prin pădure până ajungem într-un platou în zona Culmii Chicera. Străbatem acest platou dolinar pe...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

sat Casa de Piatră - Culmea Chicera -  Valea Seacă (Pârâul Sec) - Cabana Cetăţile Ponorului - Valea Cetăţilor - Poiana La Grajduri (Glăvoi)

Descriere

Traseul 67 CR este traseul de acces spre Poiana La Grajduri (Glăvoi), pornind din satul Casa de Piatră, străbătând o zonă pitorească cu sălaşe moţeşti. Este un traseu cu aprox .400 m diferențe de nivel, accesibi...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaje rare între satul Casa de Piatră şi obârşia Văii Seci, însă nu sunt probleme de orientare. Iarna, zăpezile mari pot pune probleme.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

sat Casa de Piatră - Poiana La Grajduri (Glăvoi) în Bihor, Alba, Bihor - Platoul Padiş este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului Bogdan Nestor

La pestera Vartop se percepe taxa care poate fi achitata doar cash. In zona culmii Chicera se gasesc afine si zmeura.
Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră