Touristik Label - 221MN43: C.N.I.PT. Vlăhiţa - Colţul Chirui - Peştera Orbán Balázs (Cheile Vârghişului)

Legătura Vlăhiţa - Peştera Orbán Balázs (Cheile Vârghişului)
Traseul 43 Bandă Galbenă este traseul de legătură între orașul Vlăhița și Peștera Mare de la Merești (Orbán Balázs), cea mai mare şi mai renumită din rezervația Cheile Vârghişului. Din Vlăhița până la casa de bilete din partea nordică a rezervației se recomandă parcurgerea traseului cu o bicicletă de munte.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
15,63km
Durată
5:00-5:45h
Urcare
222m
Coborâre
461m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul porneşte de la Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică Vlăhiţa (drumul naţional 13A) pe un drum cu pietriş accesibil cu maşina. Trece prin cătunul Băile Selters şi Băile Nádasszék (bazin cu borviz încălzit), după care ajunge pe un drum asfaltat pe care ajunge la Colţul Chirui....

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică Vlăhiţa - Băile Selters - Băile Nádasszék - Colţul Chirui - Vargyasvize - Kőmező - Peştera Orbán Balázs (Cheile Vârghişului)

Descriere

 

Traseul 43 BG face legătura între orașul Vlăhița și intrarea peșterii nr. 14 din Cheile Vârghişului (Orbán Balázs), cea mai cunoscută din rezervație. Un traseu cu aprox 300 m difere...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

C.N.I.PT. Vlăhiţa - Colţul Chirui - Peştera Orbán Balázs (Cheile Vârghişului) în Harghita, Harghitei este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră