Touristik Label - 814MN17: Piatra Pușcată / Confluenţa Tâmnei cu Cerna (km 26) - Km 18 DN67D (Motel Dumbrava)

Legătura Piatra Pușcată- Cheile Ţăsnei, prin Poienile de Sus
Traseul 17 Punct Galben este traseul de legătură între zona Piatra Pușcată (Herculane) și Cheile Ţăsnei, vizitând poate cel mai spectaculos sector al Munţilor Mehedinţi: Cheile Tâmnei, Crovul Mare, Poienile de sus, Crovul Medvedului și Vf. Pietrele Albe.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
dificil
Distanţă
11,16km
Durată
5:30-6:00h
Urcare
1226m
Coborâre
870m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Intrarea în traseu se realizează de la km 26 al drumului naţional 67D, din dreptul unei parcări cu loc de popas, loc numit Piatra Pușcată. Aici este locul de început al traseelor punct galben, punct roșu, cruce roșie si triunghi albastru. Traseul începe cu un urcuș abrupt prin pădure. La un momen...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Piatra Pușcată / Confluenţa Tâmnei cu Cerna (km 26) - Cheile Tâmnei - Poienile de sus - Vf. Pietrele Albe - Poiana Ţăsnei în amonte de Cheile Ţăsnei - Km 18 DN67D (Motel Dumbrava)

Descriere

Traseul 17 PG este traseul de legătură dintre Băile Herculane (zona Piatra Pușcată) și Cheile Ţăsnei, prin Poienile de Sus și pe drumul de creastă al Munţilor Mehedinţi. Este un traseu destul de solicitant cu pe...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Impracticabil / nerecomandat iarna.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Piatra Pușcată / Confluenţa Tâmnei cu Cerna (km 26) - Km 18 DN67D (Motel Dumbrava) în Mehedinţi, Cernei - Mehedinţi este un traseu de Drumeţie dificil.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră