Touristik Label - 419MN34: oraş Borsec - strada Cimiturului - oraş Borsec

Legătura Borsecul de Jos - Borsecul de Sus (pe Str. Cimitirului)
Traseul 34 Cruce Albastră este un itinerar scurt de vacanță, vizitând orașul Borsec în direcția Borsecului de Sus și trecând aproape de Izvorul 10 (Kossuth). Traseu accesibil și cu o bicicletă de munte, urmând drumul asfaltat strada Cimitirului
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor
Distanţă
2,22km
Durată
0:45-1:00h
Urcare
136m
Coborâre
43m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Pornim de la Primăria Borsec în direcţia Borsecului de Sus, iar la intersecţia cu strada Cimitirului urcăm pe aceasta 500 m până la sfârşitul drumului asfaltat. Acolo cotim stânga pe drumul forestier uşor ascendent ce intră în pădure.

Etape

oraş Borsec (Primăria) - strada Cimiturului - oraş Borsec (cart. Borsecul de Sus)

Descriere

Traseul 34 CA este un itinerar favorabil pentru cicloturism, făcând legătura între Borsecul de Jos (primărie) și Borsecul de Sus. Este un traseu ușor de familie, în cca. 1.5 h.

Traseul începe din Borsecul de Jos de lângă primărie și urcă pe strada Cimitirului până la sfârșitul drumului asfaltat. Facem apoi stânga pe drumul forestier ce urcă ușor în pădure. Mai sus acesta continuă pe curba de nivel până la Izvorul 10 (Kossuth). - mai multe informații despre istoria în timp a izvorului. De aici se poate reveni către Centrul de informare turistică din centrul stațiunii pe marcaj CR (traseul 35)

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

oraş Borsec - strada Cimiturului - oraş Borsec in Harghita, Giurgeu-Hăşmaş is an uşor Drumeţie trail.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră