Touristik Label - 1109MN11: Traseu tematic

Traseu tematic Rezervaţia Naturală Secu
Traseul 11 Triunghi Galben este traseul tematic (educativ) din Rezervaţia Naturală Forestieră Secu, aflată la marginea lacului de acumulare Bicaz (Izvorul Muntelui). Din proximitatea localităţii Secu, în zona Cotu Boului urcăm la traseul tematic cu elemente de infrastructură de vizitare, educaţie, observare și conștientizare.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor
Distanţă
1,00km
Durată
~0:15h
Urcare
100m
Coborâre
100m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul educaţional este situat în proximitatea localităţii Secu, în zona Cotu Boului din Rezervaţia Naturală Forestieră Secu. Accesul se face din drumul forestier lung de 7 km ce face legătura cu barajul Izvorul Muntelui. Traseul este marcat cu triunghi galben, are lungimea de 1 km și are amplasate elemente de infrastructură de vizitare, precum 2 locaţii de educaţie și conștientizare, o locaţie de educaţie și observare și 4 puncte de educaţie și conștientizare.

Etape

Traseu tematic Rezervaţia Naturală Secu

Descriere

 

Traseul 11 TG este traseul tematic (educativ) al Rezervaţiei Naturale Forestiere Secu. Este un traseu ușor, de doar 1 km lungime, frumos amenajat, cu locații de educaţie, observare și conștientizare, în cca. 30 min de drumeție (dus-întors)

Accesul se face din drumul forestier ce face legătura cu barajul Izvorul Muntelui. Este compus dintr-o locaţie de educaţie și observare și 4 puncte de educaţie și conștientizare. Pe panouri se regăsesc informații despre Rezervația naturală acvatică Lacul Izvorul Muntelui și Rezervația Forestieră Secu

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Traseu tematic in Neamţ, Ceahlău is an uşor Drumeţie trail.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră